Meer resultaten voor sportieve elektrische fiets

 
sportieve elektrische fiets
Stella Livorno Grey Sportieve elektrische fiets van Stella.
Plan nu vrijblijvend een proefrit in. U bepaalt de datum en locatie. Maak een proefrit in uw eigen omgeving! Plan een vrijblijvende proefrit Plan proefrit. Livorno Grey White. Op deze elektrische fiets kun je bouwen. Ultradun en verlicht Swift Display.
Sportieve elektrische fiets.
Als u op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets waarop u lange afstanden kunt afleggen en ook in heuvelachtig gebied kunt rijden, is onze elektrische fiets Tour een aanrader. Deze elektrische fiets is vanwege zijn sportieve rijstijl en robuuste accu uitermate geschikt voor sportieve fietsprestaties.
13 top e-bikes van 2017 ANWB.
Vergelijk bijna 300 elektrische fietsen in ANWB Fiets Select, de online keuzehulp. Batavus Fuze E-go. Of je nu een kilometervreter of een stadsfietser bent: de Batavus Fuze past zich gemakkelijk aan. Een sportieve allrounder met intelligente ION-technologie, die zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning vanuit de 50 Nm achterwielmotor.
Elektrische hybride fiets kopen?
Deze combinatie zorgt ervoor dat je soepel kunt fietsen, licht schakelt en voldoende ondersteuning hebt op zowel korte als langere afstanden. Elektrische hybride fiets gaan waar je maar wilt! Omdat een hybride elektrische fiets zo ontzettend makkelijk inzetbaar is voor verschillende doeleinden zijn dit de fietsen bij uitstek voor sportieve fietsers.
Sportieve Elektrische Fiets AdoBike Elektrische Fietsen Tip.
Sportieve elektrische fietsen kunnen wel meer dan 20 versnellingen hebben. Door het aluminium frame blijven deze fietsen licht en makkelijk in omgang. U heeft de keuze uit vele topmerken zoals: Gazelle, Qwic en Victoria. Ervaren hoe snel een sportieve elektrische fiets u van A naar B kan brengen?
Elektrische hybride fietsen en sportieve e-bikes? Fietsenwinkel.nl.
Sportieve elektrische fietsen zijn ideaal voor als je een mooie tocht wil maken en langere stukken wil fietsen, zonder daar keihard voor te moeten werken. De ondersteuning van een sportieve elektrische fiets helpt hier erg goed bij. 100 dagen bedenktijd.
Sportief fietsen met de e-bikes van Merida Elektrischefietsen.com.
Merida monteert zowel Bosch Performance Line met 500wh batterij als Shimano STEPS systemen met 418wh batterij in deze serie. Dankzij de middenmotor en de plaatsing van de accu heeft de fiets een zeer stabiel rijgedrag. Het zijn fietsen die absoluut niet nerveus rijden. Dit maakt ze ook geschikt voor lange dagtochten of fietsvakanties. Voor iedereen die een sportieve levensstijl heeft en soms zijn dagelijkse rit naar het werk wil combineren met een lange omweg terug naar huis heeft Merida een nieuwe elektrische mountainbike klaar staan.
Sportieve elektrische fiets Extrabike.
Race ATB fietsen. wie zijn wij. Sportieve elektrische fiets. Sportieve elektrische fiets. Voor een sportieve elektrische fiets kunt u terecht bij Extrabike in Vught. Wij kunnen met trots zeggen dat wij beschikken over het grootste aanbod aan elektrische fietsen van Brabant.

Contacteer ons