Meer resultaten voor sportieve elektrische fiets

 
sportieve elektrische fiets
Sportieve E-bike RAP Elektrische fiets Suburb IPS 2017.
De RAP Suburb met Silent Drive techniek is een stijlvolle, sportieve e-bike met een dynamisch rijgedrag. De elektrische hybride fiets heeft een geruisloze, sterke direct drive motor in het achterwiel, die in combinatie met de IPS trapondersteuning zorgt voor een directe, krachtige en gelijkmatige ondersteuning.
13 top e-bikes van 2017 ANWB.
Vergelijk bijna 300 elektrische fietsen in ANWB Fiets Select, de online keuzehulp. Batavus Fuze E-go. Of je nu een kilometervreter of een stadsfietser bent: de Batavus Fuze past zich gemakkelijk aan. Een sportieve allrounder met intelligente ION-technologie, die zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning vanuit de 50 Nm achterwielmotor.
Goedkope Elektrische Fiets of E-Bike v.a. 799, Matrabike.nl.
Bepaal uw framemaat. Top 3: sportieve fietsen. Corelli Strike 2.0. Gepida Alboin Pro. Top 3: stadsfietsen. Avant Daily Urban. Hollandia Cava N3. Bidons / Houders. Fietsmanden / Kratten. Matrabike De Bilt. Matrabike Reet BE. Matrabike Sint Martens Latem BE. Veel gestelde vragen. Home Elektrische fietsen. Goedkope Elektrische Fiets kopen. Goedkope Elektrische Fietsen E-bikes.
Sportieve elektrische fiets.
Als u op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets waarop u lange afstanden kunt afleggen en ook in heuvelachtig gebied kunt rijden, is onze elektrische fiets Tour een aanrader. Deze elektrische fiets is vanwege zijn sportieve rijstijl en robuuste accu uitermate geschikt voor sportieve fietsprestaties.
Elektrische hybride fietsen en sportieve e-bikes? Fietsenwinkel.nl.
Sportieve elektrische fietsen zijn ideaal voor als je een mooie tocht wil maken en langere stukken wil fietsen, zonder daar keihard voor te moeten werken. De ondersteuning van een sportieve elektrische fiets helpt hier erg goed bij. 100 dagen bedenktijd.
Sportief fietsen met de e-bikes van Merida Elektrischefietsen.com.
Dankzij de middenmotor en de plaatsing van de accu heeft de fiets een zeer stabiel rijgedrag. Het zijn fietsen die absoluut niet nerveus rijden. Dit maakt ze ook geschikt voor lange dagtochten of fietsvakanties. Voor iedereen die een sportieve levensstijl heeft en soms zijn dagelijkse rit naar het werk wil combineren met een lange omweg terug naar huis heeft Merida een nieuwe elektrische mountainbike klaar staan.
Kiezen voor een e-bike? Dit zijn de 5 trends van 2018 12GO Biking. Kiezen voor een e-bike? Dit zijn de 5 trends van 2018 12GO Biking.
Er is een verschuiving te zien in het imago en aanbod van elektrische fietsen. Waar in het verleden de elektrische fiets door zowel fabrikanten als consumenten vaak vooral gezien werd als stadsfiets, wint de sportieve elektrische fiets nu snel aan populariteit.
KOGA elektrische fietsen collectie.
Werken bij KOGA. Alles over elektrische fietsen. Alles over stads toerfietsen. Alles over trekking fietsen. Alles over racefietsen. Alles over accessoires. Configureer je fiets Samenstellen. Alleen voor trekking touring. Meer informatie over Elektrische fietsen. bekijk herenmodel bekijk dames-sportmodel. Alleen het beste is goed genoeg.

Contacteer ons