Op zoek naar transportfiets?

 
transportfiets
Transportfietsen Dames Heren o.a. Cortina Victoria.
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van de transportfiets voor zowel dames als heren en ook elektrische transportfietsen. Wat de transportfiets zo bijzonder en onderscheidend maakt is het feit dat de fietsen voorzien zijn van een voordrager waarop je gemakkelijk een mand of krat kan meenemen.
Goedkope Transportfiets kopen: deze maand tot 40% korting.
Tevens adviseren wij al onze klanten om bij een nieuwe fiets een slot te bestellen. De sloten vindt u onderaan op iedere productpagina. De volgende inchmaten vindt u terug in het assortiment.: Transportfiets 22 inch Transportfiets 24 inch Transportfiets 26 inch Transportfiets 28 inch.
Transportfiets kopen? Daarvoor moet je naar Halfords toe!
En als je eenmaal jouw favoriete kleur en uitvoering hebt gekozen, is het tijd om van een transportfiets jouw transportfiets te maken. Pimp die bike! Met een ruime sortering manden, kratten, fietstassen en stuurslingers personaliseer je jouw fiets zoals jij hem wil!
Goedkope transportfietsen Matrabike.nl.
Transportfiets 26 inch. Transportfiets 28 inch. Uw transportfiets wordt vaak standaard met een voordrager geleverd. Als uw gewenste model niet is voorzien van een voordrager, dan kunt u deze ook los bij ons bestellen. In ons assortiment hebben we meerdere handige voordragers.
Veel vervoeren op uw fiets? Koop dan een transportfiets!
Voor wie graag wat spullen wil vervoeren onderweg, zónder met zware tassen en koffers op de fiets te zitten, is de transportfiets ideaal. De fiets is handig voor mensen met een krantenwijk, maar ook om gewoon eens een kratje bier of een rugzak kwijt te kunnen.
Transportfietsen dames met hoge korting Internet-Bikes.
Een dames transportfiets is de ideale fiets voor iedere vrouw. Dankzij de lage instap stap je makkelijk op en af, ook als je een rok, jurk of strakke broek aan hebt. De dames transportfiets is verkrijgbaar in heel veel trendy en vrouwelijke kleuren.
Elektrische transportfiets kopen? Kies voor een Stella e-bike!
De elektrische transportfietsen zijn keurig afgewerkt en hebben qua uiterlijk niets weg van een elektrische fiets. Met een volledig aluminium frame en interne bekabeling is het een zeer onderhoudsvriendelijk model. Ook de Shimano naafversnelling en gesloten kettingkast draagt hieraan bij.
Transportfiets Wikipedia.
Omdat ze vaak door families worden gebruikt is een typische, moderne transportfiets kleiner en lichter dan de oudere modellen. Ze zijn uitgevoerd met versnellingsnaaf en voorrem. Standaardformaat transportfietsen worden ook nog steeds gemaakt, maar tegenwoordig maakt geen Nederlandse firma een transportfiets die net zo stevig is als de modellen van de jaren 50.

Contacteer ons