Meer resultaten voor batavus

 
batavus
Batavus fietsen Voor elk gebruik en elk moment.
Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken wij fietsen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen. Met liefde voor de fiets en veel oog voor styling design, gemaakt in onze fabriek in Heerenveen. Met Batavus kom je overal. Iedereen een Batavus. Lees meer over Batavus.
Batavus Choose a country // Home.
Batavus is thé bikespecialist from The Netherlands for all sorts of bikes, including the popular e-bike. We have a passion for developing and creating high quality bikes for a broad and international public. Batavus is onderdeel van Accell Nederland B.V.
Batavus fiets nodig? De scherpste acties op Fietsenwinkel.nl!
Dit betekent echter niet dat ze niet bij de tijd zijn gebleven, want als u naar de Batavus fietsen kijkt ziet u dat iedere fiets een hip en uniek sausje er overheen heeft gegoten gekregen. Een goed voorbeeld hiervan is het unieke, stijlvolle karakter van de Batavus Diva.
Batavus fietsen kopen voor de laagste prijs: 100% rijklaar geleverd.
In 2017 heeft de Batavus Quip bij de Nationale Fietstest de prijs voor beste stadsfiets gewonnen, de Batavus CNCTD E-go werd in 2016 uitgeroepen tot de winnaar van de E-bike Fietstest in de prijsklasse 1.000 t/m 1.499 en de Batavus Stream is voor het derde jaar op rij als beste uit de test gekomen van de Consumentenbond.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Batavus fiets kopen? Peter Terlouw Tweewielers.
Veilig en vertrouwd: Doordat Batavus de beste materialen gebruikt die intensief getest zijn volgens de allerhoogste normen kun jij op je fiets vertrouwen. Batavus fietsen zijn fun: Naast veiligheid zij Batavus fietsen qua styling en design helemaal van deze tijd.

Contacteer ons